Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant, Wine Bar

Pollevie

Get Directions
4.1/5

3294 people have been here

address

Hofvijver 2b 's-Hertogenbosch, Netherlands

phone

Call Now 073-5184646

hours

Open Now
Tue-Sun: 12:00 - 00:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service

payment options

parking

Parking Lot parking

public transit

Pollevie is 5 minuten lopen vanaf het centraal station.

culinary team

Patron Cuisinier: Martin Berkelmans
Chefkok: Raymond Westerhout
Gastvrouw & Sommelier: Lisa Wong en Onno Husson

about

Je bent welkom voor een lunch, borrel, high wine en diner. Regionale producten, mooie smaken en je helemaal thuis voelen door onze gastvrije medewerkers

story

Restaurant Pollevie is gevestigd in een oud fabriekspand in het hart van de nieuwe wijk het Paleiskwartier in Den Bosch. Ons terras ligt aan de Hofvijver vlak bij de Paleisbrug die het oude en het nieuwe centrum met elkaar verbindt.

Het keukenteam staat onder leiding van Martin Berkelmans en Dmitri Walraven. Vanuit gedegen vakkennis volgen zij “food trends” op de voet en geven er hun eigen creatieve draai aan. Groenten spelen de hoofdrol. De seizoenen zijn leidend. Van lokale producten maken zij multiculturele gerechten.

Sommelier Janneke Broekmeulen beheert ons wijnassortiment van meer dan 100 wijnen. Bij ieder gerecht zoekt zij een passend glas. Onze High Wine arrangementen bieden uitstekende mogelijkheden om meerdere wijnen te proeven in combinatie met bijpassende kleine gerechten.
Op de borrelkaart vindt u verder verfrissende cocktails en speciaalbieren.

Boven het restaurant ligt onze privat dining room. Door het hoge, gebogen dak en de grote raampartijen, kenmerkende voor de architectuur van de sheddaken, heeft deze verdieping een lichte en ruimtelijke sfeer.
U kunt hier met een select gezelschap genieten van een feestelijk diner, een ontspannen high wine, een gezellige bedrijfsborrel of een boeiende proeverij van bijvoorbeeld wijn, koffie, bier of cocktails.
Ook voor serieuze aangelegenheden zoals vergaderlunches of bedrijfspresentaties is de ruimte geschikt.
De mogelijkheden zijn legio.

Wij hopen u graag te mogen ontvangen als gast bij Pollevie! Pollevie is ongedwongen, ongecompliceerd, eigenwijs, creatief en bewust. Geniet van sfeer en gastvrijheid en PROEF!

De kaart kenmerkt zich door lokale producten en verse groenten. Het rundvlees komt uit Cromvoirt, de zuivel uit Drunen, het brood van een lokale bakker en de groenten komen o.a. uit Haaren van boerderij de Es. Het beste van Hollandse bodem wordt verwerkt tot spannende gerechten met een internationaal accent.

De koffie wordt in eigen huis gebrand en gezet met een mirage; een handgebouwde espressomachine van Nederlands fabricaat. Dat garandeert een uniek kopje Bosco Koffie

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us