Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Family Style Restaurant

De Beren Amersfoort

Get Directions
4.1/5

3078 people have been here

address

Eemplein 81 Amersfoort, Netherlands

phone

Call Now 033 87 00 230

hours

12:00 - 22:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking

public transit

PARKEERGELEGENHEIDTegenover De Beren kun je veilig en overdekt parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanaf de garage is het slechts 1 minuut lopen naar onze vestiging. Bij minimale besteding van 35,- bij ons ontvang je tevens 20% korting op jouw parkeerkaart!

about

De Beren staan zowel voor een vriendelijke en ongedwongen sfeer als voor kwalitatief goed eten tegen een schappelijke prijs.

story

De Beren

Bij De Beren geniet je al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van onze producten waar wij iedere dag mee werken.

Omdat onze beroemde spare ribs naar eigen Berenrecept worden gemarineerd, vind je de unieke smaak van onze ribben nergens anders. Onze malse Hollandse kipfilet, voortreffelijk varkensvlees en rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen zorgen voor de topkwaliteit die kenmerkend is voor de keuken van De Beren. Niet alleen gebruiken wij producten van de hoogste kwaliteit, maar worden onze sauzen en marinades ook bereid volgens authentiek Berenrecept. Zo wordt onze befaamde pindasaus elke dag volgens een geheim recept vers bereid en geleverd aan onze eetcafés.

Onze kwaliteit is ook terug te zien in de hoge service die wij bieden. Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om onze gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. Hiervoor volgen de Beren medewerkers intern diverse trainingen en speciale opleidingen. Wij willen niet alleen zorgen voor een goede service en een snelle bediening; ons doel is om de allerbeste service te bieden en elke gast compleet in de watten te leggen. Pas als je een geweldige avond hebt gehad en dit met meer mensen wilt delen is onze missie geslaagd!

Inmiddels zijn er 25 vestigingen verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us