Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Faro Channelside Bar & Restaurant
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Faro Channelside Bar & Restaurant

Get Directions
4.2/5

4252 people have been here

address

Kellosaarenranta 2 Helsinki, Finland

hours

Mon-Thu: 11:00 - 23:00
Fri: 07:00 - 23:00
Sat: 11:00 - 23:00
Sun: 11:00 - 20:00

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Delivery
  • Catering
  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Street parking

public transit

Metro (Ruoholahti), Tram 8 (Itämerenkatu 19) , Bus 15, 20 (Itämerenkatu 19), Busses from Kamppi to west 147, 103, 21v, 21x, 121, 150, 160, 106, etc. (Porkkalankatu)car, bike

about

Faro Channelside Bar&Restaurant sijaitsee Ruoholahden kanavan varrella idyllisessä miljöössä, terassin levätessä jopa suoraan veden päällä.

story

Faro on avoin kaikille

Faro toivottaa tervetulleeksi niin kahvittelijat, lounastajat kuin lyhyen tai pitk√§n kaavan mukaan illallistajat ‚Äď isolla tai pienell√§ porukalla. Juomavalikoima on laadukas ja tarkoin valikoitu. Valikoiman rikkautta lis√§√§ se, ett√§ useimpia viinej√§ saa laseittain. Olutvalikoimasta l√∂ytyy kotimaisten pien- ja suurpanimoiden tuotteita. Merkitt√§v√§ osa ravintolan konseptia on my√∂s erinomainen ruoka, joka tarjoaa ainutlaatuisia makuel√§myksi√§.

Faron keittiö

Faron keittiö valmistaa klassista bistroruokaa modernilla tavalla. Raaka-aineet ovat tuoreita sekä kauden parhaita. Faro Channelside Bar & Restaurant on rento bistrohenkinen ruokaravintola, joka tarjoaa käsityönä valmistettua modernia bistroruokaa. Raaka-aineiden tuoreus on keittiön ensisijainen kriteeri tarjoiltavissa ruuissa ja siksi tiheään vaihtuva ruokalista pidetään melko suppeana.
Uusi vuosi ja uudet tuulet!
Nyt uusitulla bistromenulla on myös jaettavia annoksia ja täyteläisiä makuja talven kylmiin hetkiin. Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan uusista mauista, viineistämme sekä viettämään iltaa ystävien kesken kauniissa kanavamaisemassa!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us