Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Ravintola Albertin Kellari
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant, Pub, Arts & Entertainment

Ravintola Albertin Kellari

Get Directions
4.4/5

3240 people have been here

address

Kirkkorinne 2 Hämeenlinna, Finland

phone

Call Now 03 633 5150

hours

Wed,Thu: 16:00 - 02:00
Fri,Sat: 16:00 - 03:00

services

  • Outdoor Seating

payment options

attire

Casual

parking

Street parking

culinary team

I <3 beer! Hanasta virtaa vanha kunnon Guinness sekä Kilkenny. Ja jäädytetyistä laseista tarjottava vehnäolut Hoegaarden, Brysselin läheltä saapuva Stella Artois ja kesyttämätön Karhu, joka on täyttä olutta. Lisäksi laaja valikoima erilaisia pullo-oluita.

Siiderin ystäville vaihtoehtoina hanasta englantilaistyyppinen Crowmoor ja vaihtuva valikoima kotimaisia ja ulkomaisia pullosiidereitä.

Uisge beatha! Skotlannin ja Irlannin maltaiset ylpeydenaiheet myös laajasti edustettuina!

Kippis! Sláinte! Saludos! Skål! Santé! Prost! Kampai! Tervist! Yung sing!

about

Piparkakkutalon alakerrassa sijaitsee Albertin Kellari. Se on mukava pistäytymis- ja illanistujaisravintola, jossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia oluita ja viskejä. Asiakaspaikkoja Albertin Kellarissa on noin 110. Perjantaisin live music.

story

Albertin Kellari on loistava paikka viihtymiseen: meiltä löytyy darts-tikkataulu, erilaisia lautapelejä, päivän lehdet, livemusiikkia viikottain ja tietysti myös hyvää ja ystävällistä palvelua. Kesäaikaan myös viihtyisä terassi.

Joka perjantai livemusiikkia alk. klo 21:30. Vaihtelevasti stagelta kuullaan jazzia, kantria, bluegrassia, folkia, rockia, bluesia, ym.

Joka kuukauden viimeinen keskivikko on AP-klubi. AP Sarjannon isännöimiä elävän ja akustisen musiikin klubi-iltoja on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Lauteilla on 3-4 aktia mitä erilaisimpia musiikin lajeja edustavia artisteja ja bändejä. AP-iltamien pääpaino on pelimannihenkisyydessä, hauskanpidossa ja yleisön viihdyttämisessä, mutta samalla myös erilaisten vähemmän tunnettujen musiikkikulttuurien esille tuomisessa. Vaihtelu myös virkistää, joten klubilla kuullaan bluesia, folkia, jazzia, kantria, bluegrassia, rockabillyä ja kanteleensoittoa sikin sokin ja sulassa sovussa.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us