Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Caterer, European Restaurant, French Restaurant

Svalegaarden MEST

Get Directions
4.7/5

3440 people have been here

address

Einar Packness vej 2 Aalborg, Denmark

phone

Call Now 51905554

price rate

$$$$

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Waiter Service

payment options

parking

Parking Lot parking

about

Selskaber, mad ud af huset, konference, kantine, Mad med Mest, social-dining.

story

Hos Svalegaarden MEST har du som gæst uanede muligheder indenfor gastronomiens oplevelser. Vi er din arrangør, uanset om du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller jubilæum, kursus, konference eller møde. Vi tilbyder vores smukke lokaler i historiske omgivelser til din næste begivenhed, og sørger for, at du som gæst får en ekstraordinær oplevelse.

Vores køkken tilbyder gastronomiske oplevelser med udgangspunkt i sæsonmenuer, buffeter, brunch, klassiske menuer, receptionsmenu og gravøl. Du har mulighed for at booke Svalegaarden MEST til store og små arrangementer, og vi tilpasser begivenheden og menuen efter dine ønsker og behov. Svalegaarden MEST tilbyder også vores erhvervsgæster en kantineordning, hvor I hver dag vil få leveret lækker frokost tilberedt af friske råvarer lige til døren.

Som noget nyt kan vi også arrangere en sjov og anderledes aften for dig og dine venner, hvor I har muligheden for at tilmelde jer "Mad Med Mest", hvor der sættes fokus på madlavning og hyggeligt selskab. Det kan også være en teambuilding-dag for dig og dine kollegaer med gastronomi og samvær i højsædet. Vi tilbyder et væld af oplevelser, og vi sætter en ære i højt gastronomisk niveau i vores skønne historiske omgivelser.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us