Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Villa & Trädgård de luxe
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Just For Fun, Bar, Restaurant

Villa & Trädgård de luxe

Get Directions

2307 people have been here

address

Kronobergsgatan 3 Växjö, Sweden

hours

Mon,Tue: 16:00 - 23:00
Wed,Thu: 12:00 - 00:00
Fri,Sat: 12:00 - 01:00
Sun: 16:00 - 22:00

specialties

Dinner, Drinks

services

  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

about

Livsnjutarcentrum & biergarten i Växjös hemligaste kåk och trädgård. Villan håller öppet onsdag till lördag från klockan 17 till sent. Trädgården öppnar vi från vår till sensommar, och om vädret är fint nog.

story

KOM HEM TILL VÅR VILLA!
På Villa de luxe har vi ingen meny av traditionellt slag – istället välkomnar vi er hem till oss på ett gästabud med biskop eller präst! Om man kommer hem till någon vet man sällan vad som bjudas skall, så när man bokar bord och middag hos oss är det vi som serverar ert sällskap olika krezativa mellanrätter, pizzasnittar från vår vedugn, och finurliga sötsaker till kaffe och avec. Vi dukar upp det bästa vi har, och varierar maten från vecka till vecka, säsong till säsong, och lagar till vad som än faller oss in! Självklart har vi annat än bara middag - då bokar man inte bord, utan drop-in är då vår melodi!
Ingen måltid är komplett utan druvor. Så följ med ner i vår naturvinskällare eller låt oss välja passande flaskor åt er.

HÄNG I VÅR TRÄDGÅRD!
Trädgård de luxe med bar och uteservering har öppet från vår till sensommar – övriga månader vilar trädgården. Dagar då Villan är öppen håller vi även trädgården öppen. Ibland kanske någon timme tidigare om vädret är uppenbart somrigt och någorlunda stabilt.
Fokus är öl men även annan dryck finns förstås. Är man hungrig beställer man Villans vedugnspizza förstås! Som sig bör i en trädgård har vi ingen bordsbokning – utan det är bara att ramla in!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us