Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Tapas Bar & Restaurant

Pinchos

Get Directions
4.2/5

24139 people have been here

address

Storgatan 30 Linköping, Sweden

phone

Call Now 013-461 90 64

hours

Mon-Wed: 16:00 - 23:00
Thu,Fri: 16:00 - 00:00
Sat: 14:00 - 01:00
Sun: 14:00 - 20:00

specialties

Dinner, Drinks

services

  • Takes Reservations
  • Walk-Ins Welcome

about

VÀlkommen till Pinchos i Linköping! HÀr kan du checka in och recensera ditt besök hos oss, men Àven följa lokala nyheter.

story

VÀlkommen till Pinchos - vÀrldens första app-restaurang!

Ingen gillar allt, men alla gillar nÄgot. Med den vetskapen bestÀmde vi oss för att sÀtta ihop en meny med godbitar frÄn hela vÀrlden; allt frÄn smarriga burgare till fÀrsk laxsashimi, plankstek och belgisk vÄffla.

För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera vÄra rÀtter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. MÄlet Àr helt enkelt att kunna erbjuda alla nÄgot och lite av varje, oavsett tycke och smak.

Men inte ens hÀr nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestÀmde vi oss för att bli först i Sverige (vÀrlden?) med en meny-app. I appen hittar du all vÄr mat och dryck och kan i din egen takt bestÀmma vad du Àr sugen pÄ. NÀr du Àr fÀrdig anvÀnder du appen för att bestÀlla det du vill ha, i hur mÄnga omgÄngar du vill. Tillsist kan du Àven anvÀnda appen för att betala notan och samla bonuspoÀng.

SÄ ta med tjejerna och grabbarna, ungarna och pÀronen. Bjud med kollegorna, dejten och den stora kÀrleken. Ta med dina bÀsta mÀnniskor helt enkelt och kÀnn dig som hemma.

Hos oss Àr alla vÀlkomna!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us