Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Seafood Restaurant

Denidesa - Jonuzi

Get Directions
4.6/5

116 people have been here

address

Ishull Lezhe Lezha, Albania

hours

Open Now
11:00 - 22:00

price rate

$$$$

about

Restorant ''Denidesa-Jonuzi'' ne Ishull Lezhe,ndodhet prane shkolles se Ishullit.Ju ofron nje ambjent te kendshem familjar ku cilesia e ushqimit dhe cmimet shume konkuruese e bejne nje nga restorantet me te zgjedhur ne qytetin e Lezhes.Ju mirepresim!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us