Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Qebaptore Drini i Bardhë
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Local Business

Qebaptore Drini i Bardhë

Get Directions
4.8/5

0 people have been here

address

Gjakova, Kosovo

hours

08:00 - 23:00

cuisine

Breakfast, Brunch

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service

payment options

attire

Casual

parking

Parking Lot parking, Street parking

about

Qebaptore Drini i Bardhë - Since 1968

story

Tradita e gjatë familjare në përgatitjen e specialiteteve nga Grilli, duke filluar nga Qoftet pastaj Mish, File, Vishlle, Suxhuk dhe specialitete tjera të skarës, ju presin çdo ditë në Qebaptoren Drini i Bardhë.

Tel: 045606450, 045566650.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us