Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Hotel, Meeting Room, Romanian Restaurant

Miraj Resort & Spa. ****

Get Directions
4.7/5

3171 people have been here

address

Nicolae Beldiceanu nr.8A Falticeni, Romania

phone

Call Now 0758021703

hours

Mon-Fri: 09:00 - 09:30

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Delivery
  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service

payment options

mission

Sa facem clientii sa se simta bine, sa plece mai relaxati, mai destinsi, mai veseli si cu pofta de viata!!

parking

Parking Lot parking

about

Hotel; Restaurant.

story

Descoperi╚Ťi povestea noastr─â!

V─é PROPUNEM O BUC─éT─éRIE S─éN─éTOAS─é, MODERN─é, ELABORAT─é, FRUMOAS─é ╚śI PLIN─é DE PASIUNE!

├Än centrul aten╚Ťiei noastre gastronomic intervin, calitate asigurat─â, produsele de sezon proaspete ╚Öi asigurate de partenerii no╚Ötrii la nivel local ╚Öi pasiunea buc─âtarilor.

Este vorba de c─âl─âtoria gastronomic─â, povestea pe care o spune ╚Öi modul ├«n care fiecare fel de m├óncare ╚Öi b─âutur─â joac─â un rol vital ├«n educarea sim╚Ťurilor ╚Öi a ├«mbog─â╚Ťirii experien╚Ťei ├«n arta culinar─â.
Restaurant Miraj abordeaz─â buc─ât─âria tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â c├ót ╚Öi specialit─â╚Ťi renumite din bucataria interna╚Ťional─â. Fie c─â dore╚Öti doar un mic dejun ÔÇťpe fug─âÔÇŁ, sau un pr├ónz gustos ╚Öi s─ân─âtos, o ├«nt├ólnire business sau o cina romantic─â alaturi de cei dragi, restaurant Miraj ├«╚Ťi satisface orice poft─â culinar─â.
In sezonul de var─â, restaurantul ├«mpreun─â cu terasele din jurul acestuia(Cafeneaua de la Strad─â si Gr─âdina de var─â) alc─âtuiesc un ansamblu ce v─â ofer─â diferite stiluri de aranjamente ╚Öi ambian╚Ť─â. Astfel oricare dintre acestea v─â vor face ╚Öederea la noi c├ót mai pl─âcut─â.

Dori╚Ťi s─â v─â relaxa╚Ťi ├«n restaurantul nostru ╚Öi sunte╚Ťi cu copii? Nici o grij─â! Nu va trebui s─â ├«i l─âsa╚Ťi acas─â cu bona sau bunica. Spa╚Ťiul de joac─â a fost special amenajat pentru lini╚Ötea dumneavoastr─â, acest loc oferind copiilor posibilitatea de a se sim╚Ťi ├«n largul lor. Acesta este dotat cu leag─âne, juc─ârii, elemente de escaladare, topogan ╚Öi bare de protec╚Ťie, trambulin─â, balansoar, unde cei mici se pot juca toat─â ziua.
Pentru a face o rezervare, trebuie doar s─â suna╚Ťi 0758021702

Nunti, botezuri, mese festive, anivers─âri, evenimente sociale sau culturale:
Totul incepe cu un ÔÇ×DaÔÇŁ ╚Öi porne╚Öti ├«n c─âl─âtoria vie╚Ťii tale. Restaurant Miraj se simte onorat de c├óte ori este implicat ├«n cel mai important eveniment din via╚Ťa unui cuplu ╚Öi astfel, va acorda at├ót ├«nsemn─âtatea ╚Öi aten╚Ťia cuvenit─â c├ót ╚Öi cele mai bune oferte de nunt─â.

Cu aceea╚Öi pasiune ╚Öi implicare vom ├«ncerca s─â satisfacem dorin╚Ťele fiec─ârui client ├«n parte, cu un meniu bogat ╚Öi atent selec╚Ťionat de maestrul buc─âtar Chef Ovidiu Procope╚Ť.

Pentru mai multe rela╚Ťii ╚Öi rezerv─âri evenimente suna╚Ťi la numerele: 0740160169
0745633283

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us