Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Petits Plaers

Get Directions
5/5

516 people have been here

address

carrer nou de dalt, 101 Figueres, Spain

hours

Mon-Sat: 13:00 - 16:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Takes Reservations
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Street parking

culinary team

Ernest Trèmols Vinardell

about

Restaurant de cuina d'autor

story

"Petits Plaers" va sorgir entre somnis, somriures i il.lusions entre un grup de tres persones amb una finalitat en comú, posar a l'abast de tothom la possibilitat de gaudir dels 5 sentits sentats en una taula i despertant sensacions creades per una cuina d'autor amb arrels tradicionals.
El sentit de l'olfacte amb els aromes que neixen dels plats, el de la vista per les seves acurades presentacions, el del gust pel joc de barrejes de cadascun dels ingredients, el del tacte per les sorpreses que presenten els seus plats al pladar i el de l'oïda per la música que crea un entorn agradable que convida a disfrutar, sense presses...
L'Ernest, un jove cuiner amb molt de talent que ens farà saborejar, amb els ingredients més bàsics els plats més sorprenents. L'Esther, la personalitat dels "Petits Plaers", et fara sentir com a casa pel seu tracte familiar i proper pero molt respectuós, procurant que mai no et falti de res. I el Toni, entre bambolines, cuidant cada detall, perceptible o no, de tot el que ens envoltarà per sentir-nos com a casa.
Tots tres us convidem a gaudir dels Petits Plaers de les nostres vides..

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us