Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Pub, Coffee Shop, Restaurant

Maverick Cocktail-Bar

Get Directions
4.8/5

654 people have been here

address

Manuel de Falla 4 B Figueres, Spain

hours

Tue,Wed: 10:00 - 00:00
Thu: 07:00 - 02:00
Fri: 10:00 - 03:00
Sat: 18:00 - 03:00
Sun: 18:00 - 02:00

price rate

$$$$

specialties

Drinks

services

  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

about

Local d'oci nocturn enfocat al món de la cocteleria, on també es pot gaudir d'una oferta gastronomica diversa, amb menus, tapes, vins i ezmorzars

story

Obert des de 2010 i situat a la ciutat de Figueres, inicialment s’obre com a bar de copes passant ràpidament a cocteleria per tal d’oferir un servei de major qualitat i valor als seus clients.

Maverick Ă©s un petit local de menys de 100 metres quadrats, que ens situa en un ambient d’aires irlandesos com si d’una petita taverna de DublĂ­n es tractĂ©s. La seva decoraciĂł pivota al voltant d’una barra de fusta de 10 metres amb una zona a l’entrada de tamborets i taules altes complementades al fons del local per altres baixes amb bancs que permeten al client triar en cada ocasiĂł l’ambient que mĂ©s s’ajusta a les seves necessitats.

Instruccions per gaudir a Maverick: seure envoltats per la seva decoraciĂł deliberadament recarregada de quadres musicals amb punts d’il·luminaciĂł baixos repartits entre les parets i el sostre que donen un ambient confortable i ens prepara per gaudir a fons d’un bon cĂČctel de manera relaxada mentre escoltem jazz i soul dels anys 90; demanar un cĂČctel i deixar-se portar per l’ambient.

PerĂČ abans, si volem seure a la barra, ens tocarĂ  triar la posiciĂł que mĂ©s ens interessa, ja que estĂ  dividida per sectors segons el tipus de destil·lats, vodkes i licors, whiskies, ginebres i rons, de manera que si un s’acosta a Maverick pot seure just davant la zona del seu destil·lat preferit, aixĂ­ delectar passejant la vista per les etiquetes de les diferents marques mentre degusta una proposta de cocteleria clĂ ssica amb petits girs i tocs que modernitzen els clĂ ssics sense perdre la seva essĂšncia.

- David Carreras
La necessitat de crear alguna cosa prĂČpia que el definĂ­s i que li permetĂ©s gaudir dia a dia el va impulsar a iniciar-se en el mĂłn de la cocteleria des que va complir la majoria d’edat.

Des del primer moment va tenir clar que volia crear un projecte propi amb l’ajuda del seu germĂ , rĂ pidament va descobrir que per sentir-se satisfet amb el treball realitzat era molt important poder oferir el millor d’un mateix i deixar una petita empremta en cada persona que trepitgĂ©s el seu local.

La millor manera, la mĂ©s creativa Ă©s, si com al David t’agrada el mĂłn dels destil·lats, iniciar-se en el mĂłn de la mixologia en quĂš cada braçada que dĂłnes per nedar a les seves aigĂŒes et va introduint en un mĂłn mĂ©s apassionant i satisfactori .

Un cop realitzada la instrucciĂł bĂ sica en cocteleria, petites pinzellades i molta feina autodidacta li han permĂšs explorar els seus propis camins per plasmar-los en cada copa.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us