Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

European Restaurant

Bistro To Taste

Get Directions

909 people have been here

address

Dudzeelse steenweg 77 Brugge, Belgium

phone

Call Now 050347712

hours

Mon-Sun: 12:00 - 14:30

cuisine

Diners

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service

payment options

parking

Parking Lot parking

public transit

Bus halte voor het restaurant

culinary team

Chef aan het fornuis,onze allrounder Jeffrey Lauwers, zaalverantwoordelijke Fanny Bonheure& onze extra zoon kenzo

about

‘To Taste’ stelt een ruime keuze uit tapa’s, suggestieven of een Á la carte menu met een zeer uitgebreide wijnkaart voor.

impressum

Lunch-menu-a-la carte

story

De Waterweelde, lekker eten***

Een tijdje geleden gingen we op een zaterdagavond eten in restaurant De Waterweelde langs de Dudzeelsesteenweg in Brugge (Sint Jozef). Een beetje buiten het centrum maar zonder parkeerproblemen, er is een eigen parking maar ook langs de straat vind je plaats genoeg.

Er is een ruime veranda waar je kan genieten van de eerste zon en een speeltuintje voor de kinderen. Je kan er kiezen tussen het maandmenu of de dagelijkse lunch of je kiest een gerechte van de kaart. Bij het aperitief kregen we een bordje met een sneetje vispastei. We besloten om enkel een hoofdgerecht te kiezen, gezien we al een trouwreceptie achter de kiezen hadden…

Op de kaart staan verschillende traditionele gerechten en er is een ruime keuze tussen vlees en vis. Ik koos voor de paling natuur, Annemieke voor de kalkoenreepjes met dragon. We kregen mooie verzorgde borden en een ruime portie.

De paling was vers, mooie stukjes, wit van kleur en makkelijk van de graat te krijgen. Er kwam een potje apart met de rest van de paling. De tartaar was ook zelfgemaakt.

Ook de kalkoen was mooi gepresenteerd, op het bord lag ook nog een slaatje. Als dessert nam ik nog een crème brûlée volgens de regels van de kunst klaargemaakt. We betaalden ongeveer €30 per persoon.

De Waterweelde is een restaurant waar je met de hele familie kan komen eten, voor de kleinsten staan er kindergerechtjes op de kaart. Een no nonsens keuken maar met verse producten.
Het maandmenu is gunstig geprijsd voor vier gangen, €55 all in.

Op dinsdag en woensdag is De Waterweelde gesloten.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us