Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Pub

De Vetten Os

Get Directions
4.9/5

2110 people have been here

address

Hauwerstraat 5 Brugge, Belgium

price rate

$$$$

specialties

Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking, Street parking

public transit

Neem de trein naar Brugge, stap 5 minuten richting 't Beursplein (naast 't Zand) en open de voordeur van Hauwerstraat 5.

Mensen die met de bus komen stappen best af aan 't Zand (de meeste bussen stoppen daar), waarna je slechts 2 minuten moet wandelen om ons te bereiken.

Een taxi weet je natuurlijk altijd af te zetten op de stoep voor de deur.

about

Een bruine kroeg op maat van de bezoeker. Kijk je graag voetbal, speel je graag een spel of wil je bijpraten met je vrienden...
Contact: info@vettenos.be

story

De Vetten Os is een café met open deur. Bij ons is iedereen is welkom. We organiseren vaak concertjes, concept avonden, zenden voetbal matchen uit, enz. Heb je zelf een leuk idee? Stel je plannen voor en we bekijken samen de mogelijkheden.
Boven het café kun je terecht in de Cortex Escape Room. De escape room wordt uitgebaat door twee ondernemende jongeren. Bezoek hun Facebook pagina om een reservatie te maken!

Het café is wekelijks geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op uitzonderlijke momenten openen we de deuren. Bijvoorbeeld voor matchen van de Rode Duivels, Zand feesten, Meifoor, rommelmarkten...

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us