Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Кафе-ателие "Артишок"
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Arts & Entertainment

Кафе-ателие "Артишок"

Get Directions

29 people have been here

address

ул. "Дойран" 148 Pleven, Bulgaria

phone

Call Now 0886966695

about

Арт-работилница, кафе и бар. Ръчно изработени бижута и изделия

story

Здравейте, ние сме Цветомира (арт) и Йосиф (шок), и заедно решихме да създадем наше място, което да съчетава бурните ни натури.
Резултатът е кафе-ателие „Артишок“ - пространство, което искаме да споделим с приятели, с хора, които имат вкус към ръчно изработени бижута и изделия, и изобщо с всички търсещи своето по-различно място в град Плевен.
„Артишок“ се състои от три компонента - работилница, кафе и бар. Идеята ни е те да се сливат в уютна обстановка, с ледени питиенца подръка и добро настроение.
Аз, Цветомира, ще творя различни нещица в моя кът, а ако някой желае, може да се присъедини към мен и да „ръкотворим“ заедно.
Аз, Йосиф, ще ви обслужвам, диджействам, ще пускам филми и концерти на HD или 3D, и изобщо ще се грижа за грамотното ви изкарване.
Предвидили сме да организираме тематични работилници, на които различни автори ще ни въвеждат в тайните на техния занаят или изкуство. Каним всички автори, за да споделим общите си интереси и да обменяме идеи и опит. Освен това, те могат да изложат и собствени творби, ако желаят.
За децата сме замислили специални дни по ръчни занаяти, моделиране с глина, изработване на изделия свързани с конкретни български празници и обичаи.
Ще се радваме, ако при нас се осъществят и затвърдят контакти между творци, и успеем да подпомогнем развитието им.
Желанието ни е да създадем живописен кът за млади хора, където да оползотворят с удоволствие времето си.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us