Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Horeca T Kwadraat Tilburg
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Sports Bar, Restaurant

Horeca T Kwadraat Tilburg

Get Directions
4.4/5

2106 people have been here

address

Olympiaplein 383 Tilburg, Netherlands

hours

Open Now
Mon-Thu: 09:30 - 01:00
Fri,Sat: 09:30 - 02:00
Sun: 09:30 - 00:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

attire

Dressy

parking

Parking Lot parking

public transit

Buslijn 1 en 11

about

Horeca T Kwadraat: 't Eetcafe, Lounge en Apres Skibar

story

www.horecatkwadraat.nl - 013-5812884 - info@horecatkwadraat.nl

Horeca T Kwadraat heeft 3 verschillende horeca gedeeltes in 1 locatie: (topsporthal T-Kwadraat) met alle 3 hun eigen sfeer en uitstraling:

't Eetcafe is dagelijks geopend vanaf 9:30 uur en hier kan iedereen binnen komen lopen om iets te nuttigen. Hier kun je ontbijten, lunchen of een warme hap eten, gewoon een kop koffie pakken of naborrelen na: een werkdag, het sporten of na de film (want we zitten naast de Euroscoop). Er staat een poolbiljart, je kunt er darten of gewoon even een krantje lezen. Ook kun je voor de lunch broodjes bestellen, bel dit tijdig even door en je kunt het dan op komen halen op jou aangegeven tijdstip.
Veel bedrijvigheid dus bij ons in 't Eetcafé.

De Apres Skibar ligt naast de Ireen Wüstijsbaan en is aangekleed in winterse sferen. Even bijkomen van het schaatsen, lekker een kop warme chocomel, speciaal biertje drinken of een broodje eten. maar ook voor feestjes is dit een geweldige locatie tot 150 personen.

De Lounge is een gezellige, open ruimte die vaak gebruik wordt om na het sporten bij te komen en te kletsen met teamgenoten en hun publiek. Maar ook voor vergaderingen, grote groepen die komen ontbijten, lunchen of van een buffet komen nuttigen. En er worden hier borrels gehouden en diverse andere gelegenheden.

Op elke locatie kan men een feestje geven of een andere gelegenheid vieren. Wij zorgen er voor dat jij en jou gasten een gezellige avond beleven en luisteren daarbij naar jou wensen.
Ook zijn er diverse arrangementen, kinderfeestjes en clinics te boeken via één van onze partners in het pand of bij de Euroscoop. Kijk even op de website wat de mogelijkheden zijn hiervoor. www.horecatkwadraat.nl

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us