Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Italian Restaurant, Pizza Place

Lignano's Ristorante

Get Directions
4.7/5

1038 people have been here

address

Grote Straat 35 Valkenburg, Netherlands

phone

Call Now 0436014879

cuisine

Italian

price rate

$$$$

about

Italiaans restaurant in het hart van Valkenburg. Kijk voor meer informatie op onze website: www.lignanosristorante.nl. Tot snel!

story

Voor de rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert, hoeft u het vliegtuig niet meer in. Natuurlijk liggen de straten in hartje Valkenburg er behoorlijk anders bij dan in Toscane of Rome, en ook de toren van Pisa ligt niet bepaald op loopafstand. Maar toch, in restaurant Lignano’s proberen we iedereen voor even mee te nemen naar het land waar zoveel van onze favoriete gerechten hun oorsprong hebben gevonden.

Pasta en pizza mogen natuurlijk in geen enkel Italiaans restaurant ontbreken. Maar onze menukaart gaat verder dan dat. Want hoewel het misschien verleidelijk is om te kiezen voor één van de gerechten waar de Italiaanse koks zo bekend om staan; u kunt bij ons ook eens wat anders proberen. In de Italiaanse keuken valt altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Ook voor desserts zit u bij ons goed, met een volledige ijskaart en uiteraard huisgemaakte tiramisu.

Brengt u ons een bezoekje? Ons volledig in Italiaanse stijl aangeklede terras, valt haast niet te missen. Graag begeleiden wij u naar één van onze tafels. Maar of u nu aan het raam zit of in de knusse ruimte helemaal achter in ons restaurant; wij doen er alles aan om uw avond zo succesvol mogelijk te maken. Hopelijk tot ziens!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us