Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Hospitality Service, Romanian Restaurant

Complex Casa Soleil

Get Directions
3.7/5

333 people have been here

address

Soseaua Palanca, Nr: 1D , Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 30 Bolintin Vale, Romania

phone

Call Now 0722244976

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service

payment options

parking

Parking Lot parking

about

Casa Soleil va ofera cele mai bune servicii de organizare a meselor festive, preparate culinare extraordinare si conditii de cazare ireprosabile!

impressum

Complexul turistic "Casa Soleil" este fondat in anul 1992 si se afla amplasat pe autostrada A1 pe sensul Pitesti-Bucuresti la 20 de km de intrarea in oras. Casa Soleil va ofera cele mai bune servicii si conditii exceptionale de cazare necesare relaxarii si odihnei dar si posibilitati de agrement, training&conference dar si distractie. Casa Soleil se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, pentru destindere si relaxare. Politica noastra "Oaspetii sunt pe primul loc" da roade, oamenii revenind de fiecare data cu placere pentru atmosfera si ambianta placute din cadrul complexului, pentru exclusivitatea si confidentialitatea oferita si, nu in ultimul rand, pentru varietatea culinara si delicatesele oferite de restaurantul nostru. Pentru toate acestea si pentru multe altele va facem invitatia si va asteptam sa ne calcati pragul si sa deveniti astfel oaspeti dragi ai Complexului Turistic Casa Soleil.

story

Complex Casa Soleil va ofera 2 saloane pentru desfasurarea evenimentelor, restaurant cu specific romanesc si loc de joaca pentru copii. Pe langa acestea, clientii ce ne calca pragul pot beneficia de cazare la preturi avantajoase, servicii de agrement si loc destinat relaxarii.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us