Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Island, Seafood Restaurant

Insula Ovidiu

Get Directions

0 people have been here

address

Mamaia, Romania

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Walk-Ins Welcome

attire

Casual

public transit

Ambarcatiunile se pot lua de la debarcaderul Insulei Ovidiu vis-a-vis de Cazino Mamaia

story

Despre Insula Ovidiu
Natura a creat Insula Ovidiu cu mii de ani ├«n urm─â, oamenii au creat legende ├«n jurul ei. Noi am creat pentru dumneavoastr─â un loc modern ┼či tradi┼úional ├«n acela┼či timp.
Insula Ovidiu amplasat─â pe lacul Siutghiol la 5000m de malul sta┼úiunii Mamaia ┼či 500m de cel al ora┼čului Ovidiu, este unul dintre cele mai inedite locuri ale litoralului rom├ónesc, fiind singurul obiectiv turistic care func┼úioneaz─â pe o insul─â.
Confort ┼či intimitate
├Än prezent complexul turistic are 20 de locuri de cazare pentru turi┼čti, ├«n 10 c─âsu┼úe de 3 stele, fiecare dotate cu pat dublu, grup sanitar propiu, aer condi┼úionat, televizor, cablu, minibar.
Restaurantul rustic
satisface ┼či cele mai exigente gusturi prin ambian┼úa ┼či bucatele tradi┼úionale rom├óne┼čti ┼či specialit─â┼úile din pe┼čte. Este locul ideal pentru mese de afaceri, diferite evenimente speciale familiale sau profesionale.
Pe l├óng─â restaurantul cu cele 400 de locuri, complexul mai cuprinde ┼či o Teras─â ┼ó─âr─âneasc─â cu 150 de locuri care completeaz─â cadrul feeric al insulei.
Vaporul "Ovidius"
este o noutate pentru litoralul rom├ónesc dispun├ónd de amenaj─âri de 3 stele ┼či care transport─â turi┼čtii pe insul─â, dar ofer─â ├«n acela┼či timp plimb─âri unice pe lac. Vaporul fiind func┼úional pe ├«ntraga perioad─â a anului, se pot organiza evenimente festive sau mondene ├«n cadrul restaurantului care de┼úine 50 de locuri, dar ┼či pe terasa care cuprinde 80 de locuri.
Serviciile asigurate de o echip─â profesionist─â garanteaz─â clien┼úilor no┼čtri o petrecere perfect─â sau o vacan┼ú─â de vis.
V─â a┼čtept─âm cu drag!
Pentru relatii si rezervari va rugam sunati la nr. de tel : 0720265599 ; 0241522102

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us