Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
ATLAS City Center HOTEL and Restaurant
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Coffee Shop, Hotel

ATLAS City Center HOTEL and Restaurant

Get Directions
4.8/5

6074 people have been here

address

Bul. GOCE DELCEV Prilep, Macedonia

price rate

$$$$

parking

Parking Lot parking

about

Ресторан: 078-343-235 и 048-550-702 Рецепција: 078-343-245 и 048-550-700

story

ATLAS City Center HOTEL се наога во самиот центар на Прилеп и е местото каде што нашиот единствен фокус е на Вас. На идеална локација во центарот на градот и слеан со старата прилепска чаршија погоден за бизнис престој како и за одмор. Секоја од нашите 11 соби и 6 апартмани во себе содржи практичност, комодитет и чистота на високо ниво. ATLAS Central City HOTEL ќе работи 24/7 и располага со обезбеден БЕСПЛАТЕН паркинг пред самиот ХОТЕЛ. ATLAS City Center HOTEL располага со палета на соби од една, две и три креветни спални соби, апартмани и супериор-апартман. Овие модерни и пространи соби се едни од најдобрите и најфункционални во хотелските понуди во Прилеп. Собите во горните катови на ATLAS City Center HOTEL имаат спектакуларни погледи на СТАРАТА ЧАРШИЈА, МАРКОВИТЕ КУЛИ И ПЕЛАГОНИЈА. ATLAS City Center HOTEL нуди доручек во ресторантот кој е сместен на најгорниот кат од хотелот и од кој има незаборавна глетка на градот и околината но и нудиме доручек и во вашата соба за Вие да можете да уживате пред да го започнете со денот. Затоа ATLAS City Center HOTEL ќе може да Ви понуди незаборавен престој во нашиот град.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us