Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Breakfast & Brunch Restaurant, Cafe

Brasserie de Joffers

Get Directions
4.4/5

5935 people have been here

address

Willemsparkweg 163 Amsterdam, Netherlands

hours

Mon: 08:00 - 20:00
Tue-Sat: 08:00 - 22:00
Sun: 09:00 - 20:00

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

parking

Street parking

about

Tegenwoordig heeft de Joffers een seizoens gebonden avondkaart met daarnaast een aantal wisselende specialiteiten.

story

Op steenworp afstand van het Vondelpark, meerdere belangrijke musea, het Concertgebouw en veilinghuis Christie’s zit op de hoek van de Cornelis Schuytstraat en de Willemsparkweg: Brasserie De Joffers.

Bij ons kunt u elk moment van de dag terecht voor een ontbijtje, lunch, afternoon tea, borrel of diner. Nestelt u zich in een van de comfortabele stoelen binnen, of geniet van het zicht op mooi Amsterdam-Zuid vanaf het zonovergoten terras buiten.

De Joffers verwelkomt u met een fris team en een kaart die voor ieder wat wils biedt. Laat u verwennen met een heerlijk croissantje, een uitgebreid champagneontbijt, een lunch met klassieke salades of één van de typische Joffer specialiteiten zoals het taartje met rivierkreeft of de Oosterse Proeverij hapjes voor bij de borrel.

Bent u een vegetariër of heeft u een vleesloze dag, dan heeft ook u de keuze uit vele gerechten bij De Joffers. We scheppen er genoegen in om voor u de meest biologische en duurzaam geproduceerde producten te verzamelen in ons assortiment. Zo zijn daar de vegetarische hamburgers, de pasta’s met verse home-made ravioli gevuld met wisselende seizoensproducten of vegetarische bitterballen van Thor met verassende inhoud.

Maar mocht u een speciale wens hebben buiten onze kaart, dan brengen wij maar al te graag een wijziging aan in een van onze schotels. Opdat u zich maar thuis voelt bij De Joffers!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us