Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Vondelpark Openluchttheater
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Movie Theater, Performance Art Theatre, Park

Vondelpark Openluchttheater

Get Directions
4.6/5

25213 people have been here

address

Vondelpark 5-A Amsterdam, Netherlands

price rate

$$$$

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Walk-Ins Welcome

parking

Street parking

public transit

Het Vondelpark is te bereiken aan de noordzijde (Overtoom) via tram 1, uitstappen bij halte Constantijn Huygensstraat / Overtoom.

Aan de oostzijde (Van Baerlestraat) tram 3 en 12, uitstappen halte Constantijn Huygensstraat/Overtoom of halte van Baerlestraat.

Voor de ingang aan de zuidzijde (Van Eeghenstraat pakt u tram 2, uitstappen bij de halte Jacob Obrechtstraat / Willemsparkweg.

about

Van 5 mei t/m 10 september 2017 gratis uiteenlopende muziek, dans, jeugdvoorstellingen en cabaret. Programma: www.openluchttheater.nl

story

Deze zomer geopend van 5 mei t/m 10 september!

Op 5 mei trappen we af met het KinderBevrijdingsFestival en ook de rest van de maand presenteren we leuke festivals.

Op 21 mei hebben we Kwaku Summer Festival Downtown, ons Caribische snoepje, en meteen de week daarna Latin Summer Breeze waar het hele park dansend de zon onder zal zien zakken.

Vanaf zondag 4 juni beginnen we met het welbekende weekendprogramma, met op vrijdagavond dans, op zaterdagmiddag kindervoorstellingen met daarna Club Vondel met muziek van nieuwkomers, en op zaterdagavond kleinkunst, cabaret en stand-up comedie. De zondag beginnen wij met klassieke muziek, vervolgens is er muziek varierend van pop en rock tot singer/songwriters, klassiek en wereldmuziek. Op alle dagen bieden we een hoofdprogramma en een voorprogramma. Dat laatste noemen we 'In de Voorhoede'en daarin kom je jong en aanstormend talent tegen uit alle genres. Het weekendprogramma loopt van 4 juni tot en met 10 september, m.u.v. van 25 t/m 27 augustus.

In het Vondelpark Openluchttheater hebben de afgelopen jaren o.a opgetreden: Douwe Bob, Kenny B, Candy Dulfer, Het Nederlands Kamerorkest, Shirma Rouse, De Jeugd van Tegenwoordig, Acda en de Munnik, Ramses Shaffy, Alain Clark, Freek de Jonge, Trijntje Oosterhuis, Jan Jaap van de Wal, Het Scapino Ballet Rotterdam, Ladies of Soul, Micha Wertheim, Moke, Sanne Wallis de Vries, Ellen ten Damme, Waylon, Amsterdam Sinfonietta, Willeke Alberti, Nederlands Dans Theater en nog veel meer.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us