Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Spaghetteria Amsterdam Olympiaplein
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Spaghetteria Amsterdam Olympiaplein

Get Directions
4.6/5

216 people have been here

address

Olympiaplein 176 Amsterdam, Netherlands

hours

17:00 - 22:00

price rate

$$$$

payment options

about

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering die chef Stefano Cavallari voelt voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. In ons eigen Laboratorio maken we van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna verschillende soorten pasta.

story

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. In ons eigen Laboratorio maken we van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna verschillende soorten pasta. Elk met een eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

We serveren deze vervolgens bij onze pasta-bars in een menu van zes traditionele recepten, waarvan er drie dagelijks wisselen. Dit alles gebeurt onder toezicht van de chef en is gebaseerd op zijn kennis van en liefde voor de keuken uit zijn jeugd. U kunt aanschuiven aan één van de robuuste tafels of plaatsnemen aan een gezellige vensterbank. Na afloop is er tiramisu of espresso met donkere chocolade. De frisse sgroppino’s en de limoncello maken we natuurlijk zelf.

De naam Spaghetteria betekent altijd hetzelfde; kwalitatief Italiaans eten, geserveerd in een levendige omgeving met een hartelijke bravoure.

Vi aspettiamo tutti per un buon piatto di pasta in Spaghetteria

Wij verwachten u voor een lekker bord pasta bij Spaghetteria

Aanschuiven kan altijd, reserveren is niet mogelijk (ook niet voor grote groepen)

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us