Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Performance Art Theatre, Restaurant

Teatteri Rio

Get Directions

10502 people have been here

address

Hallituskatu 11 Oulu, Finland

phone

Call Now +358505951497

price rate

$$$$

parking

Street parking

about

Teatteriravintola Oulun keskustassa

story

AUKIOLOAJAT

Ovet avataan puolitoista tuntia ennen esityksen alkua ellei toisin mainittu.

IK√ĄRAJAT

Ikärajamme on 18 vuotta.

SAAPUMINEN TEATTERIIN

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä joten omalla autolla saapuvien kannattaa varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan. Esityksen alkaessa suljemme ovet eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Asiakkaidemme sisäänkäynti teatteriin on Hallituskadun puolelta.

ISTUMAPAIKAT

Teatteriravintolassamme on lähtökohtaisesti numeroimaton katsomo. Voitte siis valita mieleisenne paikan vapaasti saapumisjärjestyksessä. Riossa on n. 250 asiakaspaikkaa. Kaikista paikoista on hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Suosittelemme teitä kuitenkin saapumaan paikalle ajoissa saadaksenne mieleisen paikan. Pöytävaraus on mahdollista saada ainoastaan tilaamalla etukäteen buffet-illallisen.

BAARI

Ravintolassamme on A-oikeudet. Ravintolan baari sijaitsee teatterisalin perällä. Halutessanne voitte seurata esitystä myös baarin puolelta. Ravintolamyynti päättyy 5 minuuttia ennen esityksen alkua ja avautuu heti väliajan alkaessa tai esityksen päätyttyä. Esitysten aikana baari on kiinni. Voitte toki nauttia ostamianne juomia esitysten aikana.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us