Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafeteria, Health Food Restaurant, Coffee Shop

Zrno Soli

Get Directions
5/5

132 people have been here

address

Rimski Trg Podgorica, Montenegro

phone

Call Now 067000680

hours

08:00 - 12:00

price rate

$$$$

services

  • Delivery
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

website

http://zrno.me

attire

Casual

about

Restoran Zrno Soli nudi veliki broj zdravih jela kao i svježe cijeđenih sokova.

story

Zrno Soli zastupa najbolje od hrane. Kvalitetna hrana, ona zbog koje se svi mi osjećamo dobro, može da ispolji ono najbolje iz čovjeka. Hranu serviramo u toplom, dobrodošlom ambijentu od strane ljudi koji brinu. Za nas, to znači prijatan obrok i iz tog razloga smo tu.

Posvećeni smo pružanju hrane sa visokokvalitetnim namirnicama, izbjegavajući one sa aditivima i one koje smatramo da im nije mjesto u ishrani. Naša ponuda jela je zdrava i izbalansirana iskrana koja sadrži sve potrebne nutritivne sastojke bitne za zdravlje. Čvrsto vjerujemo u Hipokratovu izreku ‘Neka vaša hrana bude lijek, a vaš lijek vaša hrana’, pa shodno tome naš menu je kreiran sa posebnom pažnjom na sastojke, u koji se jasno preslikava naša ljubav prema zdravom kulinarstvu.

Jelovnik je napravljen da svaki pojedinac nađe odgovarajući obrok prema njegovim potrebama i željama. Bogata ponuda uvrstava vegeterijanski, klasični i hrono menu, više od 40 različitih prirodnih sokova pripremljenih od voća i/ili povrća, sendviče, dezerte, sladolede i razna topla i osvježavajuća pića. Sa nama je zabavan svaki obrok, jer vam donosi zdravo iskustvo vrhunskog ukusa, a za one najosjetljivije tu je hronološki menu koji u saradnji sa nutricionistom Dr. Starčević pruža zadovoljstvo uravnotežene ishrane koja pospješuje održavanje tjelesne težine i poboljšanje na svim poljima zdravlja.

U zdravom tijelu sigurno jeste zdrav duh, a sa našom ponudom vraćamo vam duh u zdravu hranu. Obogatite svoju ishranu i posjetite nas na Rimskom Trgu. Ukoliko budete neodlučni u odabiru jela, osoblje Zrna Soli će vas uputiti svojim preporukam u ono što vam najviše odgovara, a u meniju svako jelo ima navedene svoje nutritivne karakteristike.

Nekad je zrno soli sve što treba da bi vaša hrana bila začinjena. Dođite, jer mi imamo puno toga za ponuditi, a vi puno toga za probati.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us