Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Restaurant Natyra Shkugez
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Family Style Restaurant

Restaurant Natyra Shkugez

Get Directions
4.5/5

17432 people have been here

address

Shkugëz Gjakova, Kosovo

phone

Call Now +38345986030

hours

Open Now
06:30 - 00:00

price rate

$$$$

about

Përgatitje të ushqimit tradicional dhe të frutave të detit.
Na kontaktoni në:
Mob: 045-986-030
Mob: 044-100-094
Fix: 0390310001

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us