Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Mediterranean Restaurant, Wedding Planning Service

Restorant Roma

Get Directions
3.7/5

116 people have been here

address

Anton Zogaj 2 Paskuqan Fushe Tirana, Albania

hours

11:00 - 15:00

cuisine

Italian, Turkish

price rate

$$$$

services

  • Good For Groups
  • Takes Reservations
  • Waiter Service

parking

Parking Lot parking

about

Në momentin kur ndalon dhe mendon nëse e keni gjetur apo jo restorantin e duhur për ditën më të rëndësishme të jetës tuaj , ju tashmë e keni zgjidhjen !
Prenotojme dasma , fejesa etj
Kontaktoni ne nr cel : 068 22 01 341 ose 068 28 95 195

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us