Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Caffe bar "Te Roni" Pasticeri
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Coffee Shop, Tea Room

Caffe bar "Te Roni" Pasticeri

Get Directions
4.7/5

639 people have been here

address

Qendra tregtare "Nertili" Gjakova, Kosovo

hours

Open Now
07:00 - 23:00

price rate

$$$$

about

Ne bejme porosin e embelsirave per ahengje te ndryshme:ditelindje, fejesa martesa etj. Poashtu ofrojme dhe nje vend te ngrohte per me te dashurit tuaj..

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us