Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant, Cafe, Hotel

Stadsherberg de Poshoorn

Get Directions
4.4/5

6382 people have been here

address

Stationsstraat 47 Maastricht, Netherlands

phone

Call Now 0433217334

hours

Open Now
Mon-Wed: 09:00 - 01:00
Thu-Sat: 09:00 - 02:00
Sun: 09:00 - 01:00

price rate

$$$$

mission

Onze missie is om zoveel mogelijk produkten uit de regio te gebruiken en duurzame relatie's aan te gaan met regionale streekproducenten. Hierdoor kunnen wij onze gasten kennis laten maken met onze mooie provincie en hun produkten. Uiteraard letten wij ook op dat deze produkten diervriendelijk en zoveel mogelijke ecologisch verantwoord zijn. Verder stellen wij ons als doel om onze gasten te laten genieten van de mooie bieren die ons Limburg rijk is.
Bovenstaand laten wij tot uitdrukking komen in onze maandelijks terugkerende z.g."Groene Borrel" Dit is een netwerkborrel onder het genot van een streekhapje in de vorm van een tappahapje gecombineert met een streekbiertje, met daaraan een thema verbonden. De opbrengst van deze "Groene Borrel" wordt ook gedoneerd aan een goed doel. De "Groene Borrel vindt plaats op iedere eerste donderdag van de Maand van 17.00 uur tot 20.00 uur.

website

www.poshoorn.nl

about

Welkom in Stadsherberg & Tapperij De Poshoorn

story

Stadsherberg de Poshoorn ligt in het bruisende stadsdeel Wyck, vlakbij het NS-station van Maastricht. Bij de Poshoorn kun je comfortabel overnachten in moderne kamers, prima eten (o.a. Maastrichtse tapas, streekgerechten) en gezellig toosten (speciaalbieren!). In de zonnige maanden kunt u op het prachtige buitenterras van de Poshoorn genieten van onze 13 wisselende genietbieren op fust of één van de 42 speciaalbieren op fles.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us