Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
El Principal del Eixample
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Mediterranean Restaurant, Performance & Event Venue, Tapas Bar & Restaurant

El Principal del Eixample

Get Directions
4.7/5

4074 people have been here

address

Provenza 286-288 Barcelona, Spain

phone

Call Now 932720 845

hours

Mon-Thu: 11:00 - 23:30
Fri,Sat: 11:00 - 00:00
Sun: 11:00 - 16:00

cuisine

Tapas Bars

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking, Street parking

public transit

Metro Diagonal (L5)
FGC Provença (L6, L7, S1, S2, S5, S55)

about

Restaurant *Bar * Terrace *Events

story

(CAT) En ple Eixample de Barcelona i amb una romàntica terrassa interior, El Principal de l'Eixample és un espai funcional que combina restaurant, bar de tapes i la celebració d'esdeveniments.

En la seva entrada, es troba “La Barra” on gaudir de les millors tapes, vins i *vermut en horari de cuina ininterrompuda.

El restaurant i la terrassa ofereixen un menú diari entre setmana i servei amb la millor carta de cuina catalana de la ciutat.

La cuina i el servei del principal Eixample es traslladen a altres espais gràcies al seu servei de *cátering en noces rurals, esdeveniments, festes i celebracions particulars especials.

El multifuncional espai del Principal de l'Eixample permet crear espais privats (de 10 a 200 persones) amb propostes per a tot tipus d'esdeveniments com a reunions d'empresa, noces i celebracions especials.

(CAST) En pleno Eixample de Barcelona y con una romántica terraza interior, El Principal del Eixample es un espacio funcional que combina restaurante, bar de tapas y la celebración de eventos.

En su entrada, se encuentra “La Barra” dónde disfrutar de las mejores tapas, vinos y vermut en horario de cocina ininterrumpida.

El restaurante y la terraza ofrecen un menú diario entre semana y servicio con la mejor carta de cocina catalana de la ciudad.

La cocina y el servicio de El principal Eixample se trasladan a otros espacios gracias a su servicio de cátering en bodas rurales, eventos, fiestas y celebraciones particulares especiales.

El multifuncional espacio de El Principal del Eixample permite crear espacios privados (de 10 a 200 personas) con propuestas para todo tipo de eventos como reuniones de empresa, bodas y celebraciones especiales.

(EN) In the middle of the Eixample in Barcelona and with a romantic interior terrace, El Principal del Eixample is a functional space that combines restaurant, tapas bar and event celebrations.

The bar is located at the entrance, where you can enjoy the best tapas, wines and vermouth in a non-stop kitchen schedule.

The restaurant and the terrace offer a menu of the day during the week and service with the best dishes of Catalan cuisine of the city.
The kitchen and the service of El Principal Eixample move to other places thank to its catering service for rural weddings, events, parties and private special celebrations.

The multifunctional space in El Principal del Eixample allows to create private spaces (from 10 to 200 people) with proposals for every type of events such as business meetings, weddings and special celebrations.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us