Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Diner, Fast Food Restaurant

Restaurant Wild West

Get Directions
3.9/5

18450 people have been here

address

str. Campului nr. 13 Focsani, Romania

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service

payment options

attire

Casual

parking

Street parking

about

Comenzi & Rezervari Restaurant: 0237 231 033
----------
Rezervari Sala Nunti & Info: 0768 923 231
----------
http://www.wildwestfocsani.ro

story

Fie ca doriti sa organizati un eveniment special, botez, cununie, aniversare sau onomastica, restaurantul Wild West va pune la dispozitie un salon elegant cu o capacitate de 150 locuri, special creat pentru cele mai importante momente din viata dumneavoastra, unde veti beneficia de o gama variata de meniuri cat si de serviciile unei echipe formate din profesionisti iar daca doriti sa iesiti impreuna cu familia sau prietenii.
Restaurantul Wild West va asteapta cu o a doua sala in care decorul si atmosfera tip western va vor surprinde intr-o ambianta placuta si unde va veti putea delecta cu preparate delicioase, pregatite de bucatarii nostri dupa retete perfectionate de-a lungul timpului.
Si pentru ca preparatele gustoase trebuiesc insotite de o bautura pe masura, restaurantul nostru va pune la dispozitie si o gama larga de bauturi.
De altfel restaurantul Wild West detine si o terasa de vara, acoperita in care se mentine decorul si atmosfera tip western unde veti putea petrece timpul liber, bucurandu-va de aerul curat la o masa in cadrul unui cort sau al unei carute iluminata de un felinar.
Va asteptam cu drag!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us