Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Bar, French Restaurant

Cocotte Bistro

Get Directions
4.8/5

601 people have been here

address

Francuska 11 Belgrade, Serbia

phone

Call Now +381114071825

hours

Open Now
Mon-Thu: 08:00 - 00:00
Fri,Sat: 08:00 - 02:00
Sun: 08:00 - 00:00

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

story

Cocotte bistro je inspirisan francuskom kuhinjom i kulturom, pa mu i adresa, Francuska 11, sasvim pristaje.

Vođeni idejom pariskih malih kafana i hotelskih barova, čuvenih kuvara i barmena, želja nam je da vam taj duh približimo i da zajedno u njemu uživamo. Verujemo da će i naš bistro jednog dana steći legendarni status baš kao i naši francuski uzori.

U Cocotte bistrou, započnite dan sa savršenom šoljom kafe i doručkom kakav je samo baka znala da pripremi, s ljubavlju i od srca. Sveže ceđeno voće je tu da Vam da energiju za nastavak dana.

Čekamo vas i na ručku, koji je protkan znalačkim tajnama naših kuvara. Nakon ukusnog obroka zaokrižite iskustvo specijalno kreiranim koktelima ili posebnom preporukom dižestiva, baš kao što to Francuzi rade.

Kada zvezde zasijaju, a mesec nas pozdravi, tu smo da vas nasmejemo, orspoložimo, zabavimo, a sve to uz sofisticirane koktele, koji će dotaći sva vaša čula i probuditi hedonistu u svakome od vas.

Naša karta vina je pažljivo birana. Mi smo tu da predložimo, a vinu dopustimo da govori samo, kako samo ono ume. Kako je rekao Paulo Koeljo: „Prihvatite šta Vam život nudi i pijte iz svake čaše. Sva vina su tu da se probaju, a samo neka da bi se popila cela flaša“.

Bistro je mesto u koje možete doći u bilo koje doba i naći upravo ono što vam treba. A nama preostaje samo da vas prijateljski pozdravimo i poželimo toplu dobrodošlicu, svaki put kada nam se vratite.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us