Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Restaurant

Café Bakker

Get Directions
4.6/5

5200 people have been here

address

Heuvel 44 Tilburg, Netherlands

hours

Open Now
Tue-Sun: 12:00 - 03:15

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

parking

Parking Lot parking

about

Bakker is een borrelbar nieuwe stijl, rekening houdend met de trends van dit moment. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus. borrel, diner en lunch

impressum

Wij van Bakker houden van goede borrels! Grote borrelplanken gevuld met lokale lekkernijen, begeleid door een speciaalbiertje of een goed glas wijn. En dat dan natuurlijk het liefst uitkijkend over de (korte) Heuvel of genietend van de rust in onze achtertuin. Onze planken zijn goedgevuld en daardoor ideaal om te delen met de hele tafel: dus in plaats van met mes en vork op je eigen bordje aanvallen, proef je samen van alles wat. En p.s.: als je delen nou echt heel moeilijk vindt, kun je natuurlijk altijd kiezen voor je eigen bord.

story

De naam Bakker komt niet uit de lucht vallen, want het pand werd vroeger behuisd door bakkerij Van Erven. Met bier als ons belangrijkste product geven we die historie nog een mooie knipoog: brood en bier hebben immers dezelfde ingrediënten, alleen bevat de laatste wat meer water!

Bakker is een borrelbar nieuwe stijl, rekening houdend met de trends van dit moment. Bakker staat voor robuust, industrieel en knus. Binnen die sfeer bieden we bieren van eigen bodem, goede wijnen, borrelplanken en goed gevulde glazen. Gecombineerd vormen de warme sfeer én onze producten van hoge kwaliteit een uniek concept midden in het horecahart van Tilburg. Je vindt Bakker letterlijk midden op de Korte Heuvel, die al jaren de populairste horecaplek is voor een zeer divers uitgaanspubliek.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us