Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Restaurant

Het Elfde Gebod

Get Directions
4.5/5

6441 people have been here

address

Paleisring 23 Tilburg, Netherlands

hours

Open Now
Mon-Wed: 11:00 - 00:00
Thu: 11:00 - 01:00
Fri,Sat: 11:00 - 02:00
Sun: 11:00 - 00:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks

services

  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

attire

Casual

parking

Parking Lot parking

about

't Elfde Gebod, al méér dan 30 jaar de huiskamer van Tilburg!

story

Gij zult Genieten.....zo luidt 't Elfde Gebod en dat kun je zeker bij ons! En vooral in dit jubileumjaar, een feestjaar, wat we groots vieren. Want het is niet niks, waar we al 30 jaar voor staan en uitdragen. Kwaliteit en goede service, dat is onze kracht. Daarbij een huiskamersfeer, zodat onze gasten comfortabel kunnen genieten. Want dat is belangrijk, dat iedere gast naar tevredenheid de deur weer uitloopt en ons blijft bezoeken.

Al 30 jaar zijn we gevestigd in het centrum van Tilburg, een uniek eetcafé met een geheel eigen gezicht. Van jong tot oud, men voelt zich bij binnenkomst meteen thuis. De sfeer is Bourgondisch; genieten staat voorop, van een heerlijk speciaalbier of uitgebreid diner met seizoensgebonden gerechten. Maar ook voor een kop koffie met appelgebak, lunch of dagschotel ben je aan het juiste adres bij ’t Elfde Gebod.

't Elfde Gebod heeft zich in de loop der jaren onderscheiden door uitstekende kwaliteitsgerechten te serveren voor een zeer mooie prijs. Naast onze klassieke kaart met gerechten als Biefstuk ’t Elfde Gebod, Spareribs, Saté en salades, ook een seizoenskaart met heerlijke seizoensgebonden gerechten. Daarnaast een dagelijks wisselende dagschotel en wisselende chef’s special, de keuze is enorm. Ook voor lunch kunt u bij ons terecht: á la carte, maar bijvoorbeeld ook een lunchbuffet voor groepen. Of een vergaderarrangement met bijbehorende lunch. In overleg zijn er veel mogelijkheden. Er is tevens een bovenverdieping aanwezig met een ruimte voor borrels, vergaderingen, lunch en diner voor groepen tot maximaal 50 personen. Voor diner met groepen vanaf 10 personen bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan in verschillende prijscategorieën.

Het is daarnaast ook een prachtig borrelcafé met mooie speciaalbieren op de tap. Met verschillende bieren op het wisselfust, vaak seizoensgebonden, maar ook de klassiekers zoals Westmalle Dubbel en Paulaner Weizener vast op de tap. Of kies je voor een bierproeverij, waarbij je diverse bieren kunt proberen met een bijpassend hapje? Gezellig, op de zondagmiddag met een bordspel erbij.

Verder zijn we ook zeer actief op het gebied van Social Media. Je kunt ons volgen op Facebook en Twitter waar we dagelijks de wisselende dagschotel op posten. Ook de vele evenementen, die worden georganiseerd worden hierop geplaatst, net als foto’s en nieuws over het café. Mocht je niet zo thuis zijn in de Social Media, dan kun je natuurlijk ook informatie terugvinden hier op onze website.

2013 is een topjaar voor ’t Elfde Gebod: al 30 jaar mogen wij je laten genieten van dit prachtige café en dat hopen wij nog vele jaren te mogen blijven doen!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us