Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

STOUT Tilburg

Get Directions
4.8/5

354 people have been here

address

Heuvelpoort 324 Tilburg, Netherlands

price rate

$$$$

about

STOUT
Lunch - Diner - Drinks

impressum

STOUT
Het gevoel van thuiskomen. Dat is wat deze eigentijdse horecazaak jou biedt en straalt dit uit door haar ongedwongen gastvrijheid op stijlvolle wijze.

Van bitterbal tot oester, van risotto tot tournedos, van soepje naar coquille met een heerlijk uitgebreide wijnkaart die ook nog eens betaalbaar is of een overheerlijke Gin-Tonic of goed glas champagne. Kortom bij STOUT kan eigenlijk alles.

Ons idee is het ADA-idee (anders dan anderen) Dit houdt niet in dat het heel chique moet zijn of erg duur, nee `doe maar gewoon` in een stijlvolle gemoedelijke omgeving waar men een perfecte prijs/ kwaliteit mag verwachten en waar de gast nog echt het gevoel krijgt dat zij een warme jas aantrekt wanneer jij binnenkomt. Iedere gast, hetzij voor een drankje, voor een klein hapje of diner heeft het gevoel krijgen dat de rode loper is uitgerold.

Iets te vieren? Voor een receptie, bedrijfsborrel, diner, compleet feest, babyborrel etc. bent u bij STOUT aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee tijdens een persoonlijk gesprek en maken uw gelegenheid uniek en bijzonder.

Gastvrijheid staat voorop bij ons.

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us