Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Meet & Ribs

Get Directions
4.6/5

175 people have been here

address

Kelfkensbos 21 Nijmegen, Netherlands

hours

17:00 - 22:30

price rate

$$$$

specialties

Dinner

payment options

parking

Parking Lot parking

public transit

Met diverse busverbindingen bereikbaar, bushalte is voor de deur.

about

Meet&Ribs Nijmegen, steaks from grill.
Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17.00 uur.

impressum

Voor ieder wat wils, voor de grote en kleine trek, avondvullend tafelen, even een snel hapje eten, een team-uitje met collega’s of een gezellige borrel met familie en/of vrienden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.

story

Welkom bij Meet&Ribs!!

Voor ieder wat wils, voor de grote en kleine trek. Avondvullend tafelen, even snel een hapje eten of thuis voor de buis genieten van onze gerechten. Dit alles is mogelijk bij Meet&Ribs.


A la carte of beperkt genieten van heerlijke vlees- en visgerechten van onze lavagrill.

A la carte: keuze uit koude en warme voorgerechten. Black Angus Steaks, Black Angus Burgers, Oostenrijkse Schnitzels, de allerlekkerste spare ribs, en nog veel meer. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes 'Bonne Femme', verse Rustique frites, huisgemaakte salade en bijpassende koude sausjes. Als nagerecht een heerlijke toet of één van de special Coffees.


Onbeperkt genieten van de grill.

U start met een voorgerechtje naar keuze, deze serveren wij met stokbrood en kruidenboter. Na het voorgerechtje kunt u telkens opnieuw een vlees- of visgerecht bestellen met een warme saus naar keuze, Hierbij serveren wij gebakken aardappeltjes 'Bonne Femme', verse Rustique frites, huisgemaakte salade en bijpassende koude sausjes. Het arrangement kunt u afsluiten met een lekkere toet of een kopje koffie of thee.


Onze ingrediënten

Alle gerechten worden met de beste, dagverse ingrediënten voor u bereid. Ons rundvlees wordt speciaal voor ons gesorteerd, zo weten we dat we altijd het beste vlees voor u kunnen bereiden. Het rundvlees is afkomstig van de Black Angus. Dit is rundvlees van de hoogst, meest constante kwaliteit en is heerlijk van smaak. De Black Angus wordt gefokt middels diervriendelijke 'Humane Farm Animal Care' programma normen en is niet behandeld met hormonen.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us