Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Lounge, Pool & Billiard Hall

Voodoo Billiard & Lounge

Get Directions
4.9/5

1804 people have been here

address

Neppendorf 1 Sibiu, Romania

phone

Call Now 0369566666

hours

Mon-Thu: 15:00 - 02:00
Fri-Sun: 14:00 - 03:00

price rate

$$$$

specialties

Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking, Street parking

about

Voodoo Billiard & Lounge este alegerea potrivita fie ca doriti sa savurati o cafea, un cocktail ,sa jucati biliard, sau sa vizionati un meci de fotbal.

story

Voodoo Billiard & Lounge este cel mai nou loc de distractie din Sibiu.
Avand o suprafata de 500 de metri patrati, 10 mese de biliard si peste 100 de locuri.
Voodoo Billiard & Lounge este alegerea potrivita fie ca doriti sa savurati o cafea, un cocktail ,sa jucati biliard, sau sa vizionati un meci de fotbal alaturi de prieteni.
Prin amenajarea sa , clubul ofera o atmosfera calda primitoare. Decoratiunile din lemn si luminile ascunse creeaza un ambient placut, ce avantajeaza jocul de biliard, fiind in acelasi timp un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare.
Voodoo Blilliard & Lounge va pune la dispozitie cele mai bune mese profesionale din oras, fiind recunoscute pe plan international datorita calitatii.
Pentru clientii care doresc o atmosfera exclusivista, Voodoo Billiard & Lounge pune la dispozitie un Lounge separat dotat cu mese si canapele din piele si inca unul VIP.
Ca si facilitati clubul este dotat cu wi-fi (internet wireless) si 5 televizoare la care puteti viziona cele mai importante evenimente sportive.De asemenea, la bar puteti gasi o mare varietate de bauturi si cocktailuri pentru ca distractia sa fie garantata.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us