Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Salad Bar

MUNT-Saladebar

Get Directions
4.8/5

337 people have been here

address

In de Betouwstraat 28 Nijmegen, Netherlands

phone

Call Now 024-6756110

hours

Open Now
Mon-Sat: 11:00 - 20:00

price rate

$$$$

parking

Street parking

public transit

Vanaf het centraal station is het minder dan 10 minuten lopen. Wil je de bus pakken stap dan uit bij de bushalte Smetiusstraat of Nassausingel.

about

MUNT Saladebar is de gezondste lunchroom van Nijmegen. Bij ons kun je terecht voor een heerlijke maaltijdsalade, een soep uit het seizoen of een sapje.

story

Dat gezond eten buiten de deur lastig is, weten we maar al te goed. Daarom zijn wij MUNT gestart. In het centrum van Nijmegen vind je onze gezellige lunchroom waar je een gezonde maaltijd kunt opeten of meenemen. MUNT serveert salades, soepen, sapjes en snacks.

Alles wat je bij MUNT koopt is gezond, maar vooral ook erg lekker. Je hoeft je dus niet druk te maken of wat je eet ook goed is voor je lichaam. Alles is puur zodat je precies weet wat je binnenkrijgt. MUNT werkt met zoveel mogelijk biologische producten uit het seizoen. Onze groenten en fruit komen uit de omgeving van Nijmegen. Zo helpen we de lokale telers ook een handje. En zij ons ook natuurlijk!

Wie wij zijn? Maaike en Laura. Al jarenlang bezig met gezonde voeding en dus echte ervaringsdeskundigen. Twee jonge ondernemers die jou maar al te graag kennis willen laten maken met gezonde voeding. Wij willen ervoor zorgen dat Nijmegen en omgeving een stukje gezonder wordt!

Wil je ook salades van MUNT op je werk of tijdens een feestje of evenement? Neem dan contact met ons op via info@muntsaladebar.nl.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us