Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Lounge, Cocktail Bar

Demain

Get Directions
4.4/5

6311 people have been here

address

Lange Hezelstraat 58a Nijmegen, Netherlands

phone

Call Now 024-3243345

specialties

Drinks, Coffee

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking

about

Cocktails & Fine Drinks

story

Demain is een cocktailbar waar service, kwaliteit en vernieuwing hand in hand gaan met een informele benadering en huiselijke sfeer en setting.

Met dat in het achterhoofd streven we in ieder product perfectie na, maar houden we zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke smaak en verwachtingen als gast.

We hebben bijvoorbeeld al onze creaties op de kaart van een korte smaakomschrijving voorzien, zodat je snel uitkomt bij watje lekker vindt.
Daarnaast kunnen we het nóg persoonlijker maken: geef bijvoorbeeld je eigen smaakvoorkeuren aan onze bartenders door. Zij zullen jou dan verrassen met een speciale, tablor-made cocktail, buiten de kaart om. En als je wilt, kan je hem zelf een naam geven en schrijven wij het recept op, zodat je hem de volgende keer gewoon weer kunt bestellen.

Naast cocktails, bevat onze menukaart een breed assortiment aan (speciaal) bieren, wijnen en gedistilleerde dranken. Omdat wij weten dat sommige smaken op zichzelf lekker genoeg kunnen zijn. Neem ook een kijkje op onze hapjeskaart, die vele lekkernijen uit alle windstreken bevat. Gegarandeerd dat er een perfecte begeleiding van je drankje bijzit.

Neem plaats op de fauteuils of comfortabele banken, zak weg bij een knisperend haardvuur, of neem plaats aan de bar, waar je de kunsten van onze bartenders kunt afkijken. Welk plekje je ook uitkiest, geniet van de mensen om je heen en wij doen de rest.

Welkom in Demain.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us