Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Cafe, Pub

Café Samson

Get Directions
4.5/5

17598 people have been here

address

Houtstraat 4 Nijmegen, Netherlands

phone

Call Now 0243233023

hours

Mon-Sat: 10:00 - 02:00
Sun: 12:00 - 02:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Drinks, Coffee

about

Café Samson

story

In 1925 zette de familie Samson de eerste schreden op het horecapad met een vestiging aan de Waal. In de jaren vijftig werd het pand aan de Houtstraat betrokken op de plaats waar het huidige café ook zijn gasten ontvangt.

Café Samson wordt op verschillende momenten van de dag tot in de kleine uurtjes bezocht door een gevarieerd publiek, en heeft zich in de loop der jaren ontwikkled tot een café classique. Op welk moment u ons ook bezoekt, u wordt aan tafel bediend door obers die nog obers zijn.

Toen in de jaren tachtig de speciaalbieren hun intrede deden, volgde Café Samson deze ontwikkeling op de voet als één van de eerste café's in de Keizerstad.Van latere datum zijn de epsresso, cappuccino en andere koffievarianten van onze huisleverancier Illy.Ook de eetkaart en de wijnen hebben inmiddels een eigen plaats gekregen in ons assortiment.

Na het vertrek van de laatste Samson in 1993 wordt het café voortgezet in een traditie van tijdloos vakmanschap, wat ook blijkt uit de klasseringen in de Café Top 100 van de afgelopen jaren.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us