Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant, Hotel

Salla e Dasmave "BOEING"

Get Directions
2.1/5

58 people have been here

address

Fshati Harilaç Pristina, Kosovo

hours

Always Open

about

Salla “Boeing” është vend i përkryer dhe modern për organizimin e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme familjare, me një kapacitet deri në 400 vende.

story

Restaurant

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us