Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Bar Restorant Illyria Shkoder
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Bar, Bar & Grill, History Museum

Bar Restorant Illyria Shkoder

Get Directions
4.9/5

3371 people have been here

address

Iliria Shkodër, Albania

phone

Call Now 0694085471

hours

Open Now
07:00 - 23:00

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Delivery
  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

attire

Casual

parking

Parking Lot parking

public transit

Take the bus in the centre of the city, direction to Shiroka Village and stop to the Buna Brigde. From Buna Bridge you have 5 minute footway.

about

Këtu është vendi për të rikthyer në mendje lëndinën e dikurshme të Shkodrës me mbretërit Agronin, Teuta, Genti dhe kalimin e anijeve tregtare.

story

Shkodra, qyteti ynë i lashtë,
për vetë pozicionin që ka në raport me malet, fushat, lumenjt, liqenet dhe detet, ka një ndërthurje të mrekullueshme. Përballë kësaj pamjeje madhështore edhe piktori më i madh do të kufizohej në shprehjen, në fuqinë e ngjyrave dhe penelatave të tij. Po aq e madhe është edhe historia e tij. I vendosur në kodrën ku bashkohen lumenjt "Drini" dhe "Buna", "Restorant ILIRIA" ofron pamje mahnitëse të qytetit të Shkodrës me "Kalanë Rozafa" mrekullisht të bukur. Shërbim i përkryer si dhe guzhina internacionale dhe tradicionale që japin një ndjesi të veçantë, tek Bar Restorant Iliria. Këtu është vendi për të rikthyer në mendje lëndinën e dikurshme të Shkodrës me mbretërit Agronin, Teuta, Genti dhe kalimin e anijeve tregtare që e bënë Shkodrën për një kohë të gjatë ndër qendrat më të rëndësishme në Ballkan.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us