Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Кафе-сладкарници Виена
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Candy Store, Coffee Shop

Кафе-сладкарници Виена

Get Directions
4.1/5

0 people have been here

address

Булевард България 63 Kirjali, Bulgaria

hours

Open Now
Mon-Fri: 06:00 - 22:00
Sat,Sun: 07:00 - 22:00

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Drinks, Coffee

services

  • Delivery
  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service

parking

Street parking

about

Производство на сладкарски изделия .

story

"Бутер" ЕООД е семейна фирма, специализирана в производството на разнообразни трайни и малотрайни сладкарски изделия. През годините в продуктовата листа на работилницата са включени почти цялата гама от най-популярните сладкарски изделия, разработени по оригинални стари рецепти, като същевременно са спазени и съвременните изисквания и нужди на пазара. Продукцията на фирмата се произвежда от изключително висококачествени суровини и материали от легитимни и водещи доставчици.Всеки продукт е приготвен от екологични суровини, без консерванти и с гарантиран вкус и качество.

Фирмата предлага над 300 асортимента сладкарски изделия, както за всеки ден, така и за специални моменти, като например сватби, кръщенета, рождени дни и много други поводи.В сладкарския цех се произвеждат и уникални бутикови сладкиши за кетъринг, ресторанти, вериги от магазини, а също така и за нуждите на четирите сладкарници, собсвеност на фирмата – сладкарници " Виена" 1, "Виена" 2, "Виена" 3 и "Шоколадов Рай".

Дружеството стартира дейността си в началото на 2001 година с производство на торти, пасти, баклави, дребни сладки, баници, закуски и други сладкарски и тестени идзелия, първоначално единствено за нуждите на собствената си сладкарница, но впоследствие, благодарение на огромния интерес към предлаганата продукция, започва да снабдява и голяма част от работническите столове на производствените предприятия в региона.

С течение на времето "Бутер"ЕООД разширява производствената си база и броя на собствените търговски помещения, където се предлага единствено продукция, произведена в двата сладкарски цеха на фирмата. Сладкарските цехове, отговарят на европейски стандарти и имат внедрена НАССР система.

През последните години дружеството непръкснато разширява пазарните си дялове и затвърждава позициите си на местния пазар.По независими пазарни данни "Бутер" ЕООД е безпорен лидер в производството и продажбата на сладкарски изделия, а така също е и сред водещите фирми за производство на тестени изделия в региона. От своя страна почти 13 годишен опит в тази сфера, фирмата е научила, че за добро, дългосрочно и ползотворно партньорство, са необходими взаимна коректност, точност и вслушване в желанията и критиките на клиентите. Това предлага фирмата и днес – бърза и навременна доставка на изделия с високо качество и добра цена.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us