Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Shopping Mall

City Center Sliven

Get Directions
4.5/5

2825 people have been here

address

"Tsar Osvoboditel" Blvd. Sliven, Bulgaria

price rate

$$$$

parking

Parking Lot parking

about

Първият модерен шопинг център в Сливен! Очаквайте скоро!

story

СИТИ ЦЕНТЪР СЛИВЕН е първият по рода си търговски комплекс в град Сливен и региона и представлява стилен и мултифункционален комплекс от затворен тип за търговия, услуги и развлечения. Разположен е на 5 нива свързани с ескалатори и асансьори и разполага с разгърната застроена площ от около 7000 кв.м.

Разположен е в ТОП ЦЕНТЪРА на града, на бул. „Цар Освободител”. Точно до централния градски площад, непосредствено до общината и главната търговска улица.

СИТИ ЦЕНТЪР СЛИВЕН предоставя уникална възможност на големи български и световни марки да предложат за първи път своите стоки и услуги на жителите и гостите на град Сливен. Комплексът ще предлага разнообразие от около 50 търговски обекта с големина от 5 до 1400 кв.м.

ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС СИТИ ЦЕНТЪР СЛИВЕН

предлага отличен баланс от магазини включващи хранителни стоки, техника, модни марки и аксесоари, ресторант, кафе-сладкарница, детски кът и много др.
Цялото сутеренно ниво е предвидено за хипермаркет за хранителни стоки.
Партерът и първият етаж над него са определени основно за магазини за мода, обувки, бижута, бельо, козметика и др. търговски дейности.
Вторият етаж над партера ще съчетава решения за семейството за дома. Магазин за техника, книжарница, детски магазини и др. са част от обектите на това ниво.
На третия етаж ще присъстват ресторант, кафе и детски кът всички използващи обща панорамна, озеленена тераса.
Уникалната локация, наред с перфектното изпълнение безспорно ще превърнат комплекса в любимо място за пазаруване, развлечения и срещи в града.

За отдаването под наем на площите в Сити Център Сливен отговаря GVA Sollers Solutions - ексклузивен консултант. За контакти:

Тел. 089 66 98 703
E-mail: Undzhieva@gvasollers.com
http://www.gvasollers.com/

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us