Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Dance & Night Club, Bar

Galaxy Live Club

Get Directions

240930 people have been here

address

бул. Освобождение 27 Plovdiv, Bulgaria

phone

Call Now 0888699688

hours

Wed-Sat: 23:30 - 06:00

price rate

$$$$

specialties

Drinks

services

  • Good For Groups
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking, Street parking

about

GALAXY
Live Club

story

ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

LIVE CLUB GALAXY е от най-успешните нощни заведения в цяла България.
Малко неща могат да се сравнят с него, в Пловдив така както малко градове в Европа могат да се сравнят с Пловдив.
УНИКАЛНО МЯСТО В УНИКАЛЕН ГРАД.

ГАЛАКСИ Е МЯСТО ОТ БЪДЕШЕТО!

С капацитета си за близо 1000 души и със 450 седящи места той е сред най-големите сцени за жива музика, които изобщо са съществували някога в България. Замислен и изпълнен почти с пророческо виждане за нощните преживявания, Галакси става жалон за развитието на клубния живот в тази част на Източна Европа.

ОБОРУДВАН ОТ БЪДЕЩЕТО

Оборудвано с последно поколение озвучителни и осветителни системи, заведението доставя преживявания за посетителите си на маниакално високо ниво. Удоволствието е комплексно и мощно – сетивата са до такава степен наситени, а обслужването е толкова добро, че, както казват някои гости, следващото подобно състояние в което може да пребивава човешката душа е нирвана. Целият LIVE CLUB GALAXY е изпълнен в изключителни дизайнерски решения. Светлинното шоу е пишно и зрелищно, а озвучението е единствено по рода си. Акустичният проект е специално направен за Галакси от Тони Хадат – озвучителят на Слави Трифонов. Върхът на зрелището обаче е 3D - спектакълът, създаван от последното поколение лазери за клубове, които правят светлинни фантазии в цялата зала над посетилите.

ЛОКАЦИЯ

Разположено в най-новият и модерен квартал на Пловдив, заведението разполага с
огромен собствен паркинг с осветление и камери. За сигурността на клиентите е създадена отлична организация Липсват само униформените пиколо, за да се чувстваш като гост на някоя част от Вегас.
Специалистите по сигурност има от какво да се впечатлят тук – прецизната охрана е гаранция за спокойното и радостно прекарване на вечерта. Проблемният посетител е разпознат и прихванат, дори преди приятелите му или компанията му да са усетили негови лоши намерения. Мерките за безопасност на клиентите са на такова ниво, че по-спокойно бихте
прекарали нощта само в собствения си хол. Дринк енд драйв услугата, която предлага ръководството на Галакси става все по-популярна сред посетителите. Защото мнозина идват само да видят как е шоуто, но поразени от обстановката, решават да не губят вечерта. Екипът на Галакси пък е готов те да не загубят шофьорската си книжка, като ги прибере със собствената им кола.

LIVE CLUB GALAXY е първият по рода си клуб в Пловдив с изцяло концертна програма
Концепцията за музикалния мениджмънт включва всяка вечер като част от шоуто кабаретна и балетна програма, както и подгряваща група към специално изпълнение за нощта или гостуващата звезда. Специално внимание се обръща на богатата хореография и специалните декори за всяко събитие.

Непрекъснато биват канени водещи изпълнители от различни стилове – звезди на поп фолка, българската популярна музика, както и r&b, рок, етно и джаз артисти. По-често отколкото си представяте, тук гостуват чуждестранни изпълнители. Гостите на GALAXY често виждат, слушат, а и се снимат със знаменитости, за които другите само са чували. Още преди време, когато LIVE CLUB GALAXY направи своето откриване с огромно съзвездие от топ изпълнители, той даде заявка да превърне Пловдив в концертната столица на България. Оттогава клубът доказва, че в шоу бизнеса може да се държи много високо ниво. Той е с реномето на едно от няколкото най-добри нощни музикални клуба в цялата страна.
„Live club Galaxy” е толкова модерен и ефектен, че ако само половината други неща в държавата бяха на такова ниво, щяха да бъркат Пловдив със Цюрих, а страната – с Монако. Тук си струва да идваш дори само за да храниш оптимизма си, че нещата в България се развиват в правилната посока...” - написа писателят Джоук У. Бъри в нощта, когато за първи път влезе в Галакси.

Очакваме ви всяка вечер. Защото ...... ВИ ОБИЧАМЕ!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us