Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant

Restaurant Amizade

Get Directions
4.8/5

2516 people have been here

address

Alen mak №6 Blagoevgrad, Bulgaria

phone

Call Now 0895681048

hours

Open Now
08:00 - 23:45

price rate

$$$$

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking, Street parking

story

При нас може да се насладите на приятна обстановка и уют, наподобяващ домашния, защото идеята ни е да предложим на нашите клиенти необходимото внимание и уважение, за да се чувства всеки от тях като наш най-важен гост. За нас на първо място е грижата за клиента. Ето защо менюто е съобразено с най-разнообразни вкусове. Предлагаме богат избор на ястия от европейската и българската кухня. Така ние не предлагаме на гостите си просто храна, а им осигуряваме възможност да се насладят на прекрасния вкус на блюдата, приготвени от майстор-готвачи, съчетано с безупречно обслужване.
Ресторантът е подходящо място за организиране на семейни и фирмени тържества, рождени дни, бизнес срещи и романтични вечери. При нужда от допълнителна информация може да се свържете с нас.

Официално отворихме вратите на детския ни кът,който е с площ 85кв. Идеята ни е да радваме децата и да бъдем в помощ за техните родители,които да могат да се отпуснат и да се насладят на приятната атмосфера и менюто ни,без да се безпокоят за своите деца,чийто грижи и добро настроение ще бъдат изцяло в ръцете на нашите аниматори. На разположението на децата са две зали,като сме помислили както за малките,така и за по-големите деца. В залата за по-малките се предлагат невероятни атракции на три нива, много физически предизвикателства, големи пързалки, стена за катерене,басейн с топки, батут, боксови круши, лабиринти, люлка, въжета за катерене и много играчки и книжки. Другата зала е оборудвана да забавлява и по-големите ни посетители с електронни игри. Заведението организира различни тематични партита и рождени дни.
Условия за ползване :
1час - 2лв.
2часа - 3,50лв.
3часа - 5лв.

Залата с електронните игри:
1час - 3,50лв.

Заповядайте да се позабавляваме заедно !

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us