Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant, Wedding Planning Service

Sala de Aur

Get Directions
4.9/5

16021 people have been here

address

strada Ghidighici, nr.1/2 Chisinau, Moldova

phone

Call Now 593 555

hours

Mon-Fri: 09:00 - 17:00
Sat: 10:00 - 15:00

cuisine

Steakhouses

price rate

$$$$

services

  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

attire

Dressy

parking

Parking Lot parking

public transit

Maxi-Taxi: nr.171, 154, 123;
Troleibus: nr. 5, nr. 23

about

Sala de Aur-este localul de nunti care pune la dispozitia viitorilor miri un meniu variat, divers si unic, cu diverse servicii de calitate.

impressum

Sala de Aur

story

Sala de Aur este un complex cu patru nivele destinat unei singure ceremonii, curtea este divizat─â ├«n parcare p─âzit─â cu o capacitate pentru 80 de autoturisme ┼či o teras─â bine amenajata. Fiecare moment al s─ârb─âtorii este bine delimitat ca spa┼úiu, ├«ncep├«nd cu holul de la intrare, unde este amplasat─â masa cu b─âuturi alcoolice, vestiarul ┼či fumuarul interior ┼či, continu├«nd cu etajul 2, unde se afl─â spa┼úiul de ├«nt├«mpinare a oaspe┼úilor cu accesoriile necesare: coloane cu flori, canapea, mas─â cu fructe, dulciuri, b─âuturi fierbin┼úi ┼či r─âcoritoare.
Sala de Aur are un design clasic îmbinat cu elemente de modern.
Capacitatea S─âlii este de la 90 la 208 persoane. ├Änc─âperea este dotat─â cu boxe ce asigur─â confortul auditiv la mas─â, proiector ┼či 4 ecrane TV pe care pot fi difuzate diferite imagini legate de ceremonie. Mesele de s─ârb─âtoare au capacitatea de la 8 la 20 de locuri.
Propunem bucate europene ┼či tradi┼úional moldovene┼čti. Num─ârul de farfurii ┼či cantitatea bucatelor sunt calculate ├«n a┼ča fel, ├«nc├ót oaspe┼úii s─â r─âm├ón─â satisf─âcu┼úi mult timp dup─â, iar mirii ├«mpreun─â cu p─ârin┼úii lor s─â nu cheltuie ├«n zadar mai mult dec├ót se cere.
Pre┼úul serviciilor nu este cel mai mic din ora┼č, dar raportul pre┼ú/calitate este cel mai optimal, astfel Sala de Aur este cel mai indicat local pentru s─ârb─âtori familiale selecte la pre┼úuri rezonabile. Costul se stabile┼čte ├«n dependen┼ú─â de meniul selectat de c─âtre comanditari ┼či nu se achit─â nimic ├«n plus, nici arenda, nici deservirea osp─âtarilor, nici procentajul buc─âtarilor ┼či nici folosirea terasei. Nu este nevoie de adus suplimentar nimic, deoarece multe accesorii, bucate ┼či b─âuturi se ofer─â sub form─â de bonus.
V─â a┼čtept─âm, cu drag, la Sala de Aur, localul perfect pentru s─ârb─âtorile familiale selecte!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us