Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Ресторант "Оазис"
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Restaurant Wholesaler, Bar & Grill

Ресторант "Оазис"

Get Directions
4.9/5

1954 people have been here

address

ул. "Стефан Стамболов" № 37 Montana, Bulgaria

phone

Call Now 00359887409272

hours

Open Now
07:00 - 01:00

price rate

$$$$

specialties

Dinner

services

  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service

payment options

attire

Casual

parking

Street parking

about

При нас можете да се насладите на богато меню, приятна атмосфера и коректно обслужване. Заповядайте и се уверете сами!

story

Ресторант “ОАЗИС” е уникален обект, сгушен в централната част на гр. Монтана, който се управлява от г-н Радослав Върбанов- главен готвач, с основно хоби и занимание кулинарията. Ресторантът ни е заслужил името си като истински оазис сред забързания и шумен град като съчетание на запазени български традиции и съвременни удобства.

Ресторантът е с капацитет от 60 места, разположени в два салона, обзаведени в уютен модерен стил. Разполагаме с прекрасна лятна градина със 120 места. Градината на ресторант ОАЗИС е любимо място на гражданите на Монтана, както и на гостите на града. Тя създава неповторима атмосфера с многобройните си лозя. Кехлибарените зърна на гроздето вечер искрят като кристални полилеи над главите на посетителите. В р-т “ОАЗИС” се предлагат и типично български ястия с незабравим вкус, разнообразни салати, вкусни гозби, супи, скара и специалитети.

В обслужването на “ОАЗИС” е заложен стремежът на екипа ни да направи така, че всеки, прекрачил прага на ресторанта, да се почувства като у дома и да запази позитивни спомени.

Като съчетаваме в едно традициите и съвременните удобства, неповторимият колорит и всички европейски изисквания в съвременното ресторантьорство, превръщаме ресторант “ОАЗИС” в предпочитано място за отдих и наслада от вкусно приготвените гозби. Осигуреното качеството е гарантирано от собственото производство на ястията, които предлагаме.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us