Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
The Corner - Piano Bar & Dinner
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Bar

The Corner - Piano Bar & Dinner

Get Directions
4.7/5

15175 people have been here

address

бул. „Никола Й. Вапцаров“ 35 ет.8 Lozenets, Bulgaria

phone

Call Now 884555444

hours

Open Now
10:00 - 02:00

price rate

$$$$

specialties

Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

attire

Dressy

parking

Street parking

story

Атрактивното заведение „The Corner” отвори врати точно преди 10 години в центъра на Слънчев Бряг – срещу емблематичния за комплекса, хотел „ Кубан”. Със своето постоянство, коректност и отношение към клиента „The Corner” се превърна в невероятно място за релакс с прекрасна храна през деня и спиращо дъха парти през нощта изпълнено с танци от GoGo club dancers и подбор на музиката от резидент DJ Rossy и специалните гости.

През 2011 бе открит „The Corner” Bar & Dinner – София. Със своето местоположение (кв. „Лозенец” бул. „Никола Й. Вапцаров” 35, 8-ми етаж на бизнес център „Лозенец” на кръстовището на „Черни връх” и „Никола Й. Вапцаров”), с уникална за столицата гледка към Витоша, Ловен Парк и Южен Парк създава усещането за природа и натура в един от елитните квартали на столицата. Най-високата и слънчева тераса в града ви предлага релаксираща обстановка с изключително чист въздух за София. Авангардният луксозен дизайн, кулинарните изкушения, перфектното обслужване, плюс, разбира се, дъга от коктейли и примамващи десерти допълнени с отлично селектирана музика от едни от най-добрите DJ на България допринасят за добрият ви престой в това уникално заведение - хамелеон.
Хамелеон, защото след като проследите залеза на слънцето от покритата със свежа зеленина тераса и звездите блеснат над главите ви, се пригответе за наи- щурото парти след, което отново може да се озовете на терасата за да посрещнете изгрева.
Всяка вечер за да потдържа настроението ви зад конзолата застава резидент DJ Iv.Co, и специалните гости DJ от България и света, БГ звезди, вокалисти и соу изпълнители.
Единствено при нас може да се насладите на опцията Silence Disco - чрез специални безжични HI-FI слшалки имате опцията да се съобразите с вълната на диджея или пък да изберете ваша, като си пуснете избрани от вас музикални жанрове.
Темата и специалното меню за обяд и вечеря са постоянно различни и разнообразни: Италиянска, Френска, Японска, Гръцка, Турска, Испанска, Руска, Мексиканска и много, много други.
Панорамната гледка към нощна София ще ви накара да се почувствате като на вечеря на „Черни Връх” във „Витоша”, но потопени в грижите на нашия усмихнат персонал и удобствата, създадени само за вас, клиентите на „The Corner” Bar & Dinner.

Уникалността на „The Corner” с раздвиженото разположение, два етажа с вътрешна тераса и панорамната тераса обгрърнала го със зеленина, прави заведението изключително и единствено по рода си. Атмосферата и обслужването са на ниво, което ще ви накара да заобичате това място и да стане вашата локация за релакс и забавление.

Елате и оставете всичко останало в нашите ръце. Обещаваме че ще се върнете при нас.
Всеки, който не е доволен от обслужването, да се оплаче на управителя и получава безплатен десерт!

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us