Filters
Select location
Sort by
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us
Trattoria Rustica Čakovec
Home
Near Me
Share
Select location
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us

Italian Restaurant, Pizza Place

Trattoria Rustica Čakovec

Get Directions
4.9/5

2328 people have been here

address

Ivana Gorana Kovačića 6 Cakovec, Croatia

phone

Call Now 00385 040 311 207

hours

Open Now
Mon-Thu: 09:00 - 23:00
Fri,Sat: 09:00 - 00:00
Sun: 09:00 - 23:00

specialties

Breakfast, Lunch, Dinner, Drinks, Coffee

services

  • Catering
  • Good For Groups
  • Good For Kids
  • Outdoor Seating
  • Takes Reservations
  • Take Out
  • Waiter Service
  • Walk-Ins Welcome

payment options

parking

Parking Lot parking

about

Na sjeveru Hrvatske u gradu Čakovcu, smješten je restoran i pizzeria Trattoria Rustica Čakovec. Posjetite našu web stranicu i uvjerite se sami u našu bogatu gastro ponudu.

story

Tisuće zadovoljnih gurmana već je otkrilo ugodan rustikalni ambijent restorana, uživalo u kulinarskim vještinama spremljenim upravo za vaše uživanje. Posebno je ugodan boravak na našoj prekrasno uređenoj terasi koja vam donosi dašak mediteranskog ugođaja na kontinentu, nagrađene “Zelenim cvijetom” za najljepšu terasu Međimurske županije.

Dolazite li u Međimurje neka svakako vaša postaja užitaka bude Trattoria Rustica, ili iz bilo kojeg smjera – Mađarske, Slovenije, na putu prema Zagrebu mi smo uvijek tu u blizini. Bogat izbor vina, profinjena kuhinja i diskretno osoblje pozivaju vas u očaravajuću atmosferu.

Uz bogat izbor mesnih jela: puretine, bifteka, lungića u raznim umacima ili na žaru, u ponudi je velik izbor talijanske tjestenine i pizza, te peka po narudžbi. Uz poznate lazanje vegetarijana, nude se razne vrste salata, a najpoznatija je “Salata rustica” uz peciva iz krušne peći. Osoblje restorana Trattoria Rustica prati gastronomske trendove, pa se nude i nova maštovita jela, kao što su puretina u umaku od Curryja ili jela od tartufa. Opsežnu gastronomsku ponudu, prati adekvatan izbor vina, renomiranih hrvatskih vinara.

Home
Turn off dark mode
Turn on dark mode
Language: English
About us